Beoordelingen van JI Poké Bowls Groningen

Recente recensies van JI Poké Bowls Groningen

4 sterren na 14 reviews

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. En ik was echt wel thuis en het zou bezord worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor eerste keer bestel ik bij deze en ik ben niet tevreden... het is niet van goede kwaliteit. Ik had bij ander nog veel beter en lekkerder gesmaakt... Het is eigenlijk teleurstellend.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten lekker! En snelle bezorging! Wel jammer van de haar onderin het bakje..

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat minder wortel en meer rijst! Voor de rest was het lekker!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls vielen echt tegen. Die met kip had extreem veel saus en weinig smaak en die met zalm was heel smaakloos en waterig. Super jammer! Bezorging was wel super snel, maar had wel echt meer van de pokebowls verwacht.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond dat er deze keer te.weining rijst in zat. Verder goed.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijke pokebowl, vooral de krokante kip was erg lekker. Was snel klaar en de bediening was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst in de pokebowl was erg nat en koud en niet helemaal gaar, teveel srirachamayonaise waardoor je niks anders proefde. Erg weinig rund vlees en qua smaak helemaal niet bijpastte. Ik zou even goed kijken naar bereidingswijzes en smaken in de aziatische keuken.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poke Bowl en zeer op tijd bezorgd! Pikante kip is niet te versmaden :-)

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg snelle bezorging, zeer smakelijk. De hoeveelheid kip was wel wat weinig. Verder prima. Ik zou zeker vaker wat bestellen.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel lekker gegeten en het eten kwam snel!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating